Sneeuw (en niet zo’n beetje!)

Op woensdag 2 maart 2005 passeert de Maan uw Mercurius op een afstand van 90 graden. Tijdens deze transit kunt u behoefte voelen om over uw gevoelens te praten. Als u problemen met een ander heeft, hou die dan niet voor u. Als u dat wel doet kan de situatie daardoor alleen maar verslechteren.

Op donderdag 3 maart 2005 passeert de Maan uw Venus op een afstand van 120 graden. Onder deze transit zijn de gevoelens tussen u en uw omgeving uitstekend te noemen. Een prima tijd voor gezelschap en om er even uit te gaan. Als u uit eten gaat zorg er dan echter voor dat u maat houdt. Dit aspect is ook goed voor liefdesrelaties.

Op vrijdag 4 maart 2005 passeert Mercurius uw Uranus op een afstand van 120 graden. Dit is een uitstekende dag om problemen op te lossen. Uw geest is actief en allerlei zaken, waarmee u eerder geen raad wist, worden u opeens duidelijk.

Op zaterdag 5 maart 2005 passeert de Zon uw Saturnus op een afstand van 120 graden. Een hele geschikte dag om plannen te maken en deze ook uit te voeren. U gaat daarbij erg nauwkeurig en met oog voor detail te werk en de resultaten zijn daar dan ook naar. Ook voor studie is dit een prima dag.

 

Advertisements
This entry was posted in Organisaties. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s