Weekend

Op zaterdag 19 maart 2005 passeert de Zon uw Uranus op een afstand van 120 graden. Vandaag is niet geschikt om lekker onderuit gezakt te gaan zitten, want daar heeft u veel te veel energie voor. Probeer deze energie zo goed mogelijk te benutten en u zult er later zeker de vruchten van plukken.

En dus: inderdaad na gisteravond weer een 3-setter in 2 uur te hebben verloren (maar wel heel lekker getennist!) vanmiddag weer een partijtje in de hal met mijn broer (en gewonnnen). En toen ‘s-avonds met ons mannenmaandagteam een diner dansant gehad, lekker eten, weinig gedanst, maar veel gepraat!

Op zondag 20 maart 2005 passeert de Maan uw Uranus. Het kan geen kwaad om de dagelijkse sleur te doorbreken en eens iets heel anders te gaan doen dan normaal. Probeer echter te vermijden dat u iets gaat doen waar u later spijt van zou kunnen krijgen.

Dat is wel gelukt: beetje surfen op het net en dan Jessica weer tegen komen! Ik kijk al uit naar deze film. Verder belastingen voor mijn schoonmoeder ingevuld en lekker in het zonnetje op het terras gezeten

Advertisements
This entry was posted in Organisaties. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s