Vlot het?

Bij ASCO wordt deze week besproken (algemeen en commercieel directeur samen) hoe men mij een aanbieding kan doen en toch overhead op hetzelfde niveau kan houden. Ook hier kost het telkens wat meer tijd.

Op maandag 11 april 2005 passeert de Maan uw Mercurius op een afstand van 90 graden. Tijdens deze transit kunt u behoefte voelen om over uw gevoelens te praten. Als u problemen met een ander heeft, hou die dan niet voor u. Als u dat wel doet kan de situatie daardoor alleen maar verslechteren.

en dus… ???

Gisteren met UGS contact gehad, een principe go is er nu ook vanuit EMEA, en daarom vanmiddag een (laatste) gesprek met Martien. Kijken of we puntjes op de i kunnen zetten en ook tot een zakelijke afspraak kunnen komen.
Maar ja, in beide gevallen bestaat er geen vacature en wordt in feite een positie voor mij gecreëerd, en dat moet business wise te onderbouwen zijn.

Ook nog gesprek samen met Arjan en Peter gevoerd met Orenda, interessant maar niet zo relevant meer voor mij, nog minder voor Peter, misschien wel voor Arjan. Contact houden.

Op dinsdag 12 april 2005 passeert Venus uw Neptunus op een afstand van 180 graden. U dient vandaag nogal voorzichtig met uw relaties te zijn. Als u niet realistisch genoeg denkt kan dit tot teleurstellingen leiden. Probeer echter de waarheid onder ogen te zien, dan zult u alles beter begrijpen en accepteren.

En dus… Dit herken ik wel! Geldt overigens voor deze hele week en volgende week misschien ook nog wel. Ik wil wel graag per 1 mei keuze hebben gemaakt, maar het moet niet op drijfzand zijn gebaseerd!!!

Met SP besproken dat ik per 1 mei weg wil en dat daarom mijn vraag is om geen opzegtermijn te hanteren. Maandag definitieve uitspraak hier over.

Morgenmiddag bij Tridion op gesprek. Is heel snel via Michael aan het rollen gekomen en is zeer zeker interessant. Ben benieuwd naar de inhoudelijke en persoonlijke kanten van het gesprek!

En tenslotte nog Philips en VLI: ook daar morgen contact mee opnemen…

Advertisements
This entry was posted in Organisaties. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s